Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 1 de setembre de 2014

MUSCLOS AMB SALSA ROMESCO

Encara tenia una mica de salsa romesco de la ultima calçotada i aprofitant que tenia convidats els hi vaig preparar aquest entrant fred. La combinació dels musclos oberts el vapor amb la salsa, és fantàstica i va agradar molt a tothom.

INGREDIENTS:
15 g. D’ametlles
15 g. D'avellanes
½ cabeça d’alls escalivats
1 cullerada de cafè de nyora
6 tomates escalivades
Oli d’oliva
Un raig de vinagre de vi blanc
Una mica de pebre vermell
Unes llesques de pa torrat.
½ gra d’all
Sal

PREPARACIÓ:
Primer de tot escalivem les tomates i els alls amb un raig d’oli, uns 30 minuts aproximadament.
Un cop escalivat posem tots els ingredients en el vas del turmix, menys l’oli que li anirem tirant de mica en mica. Ho triturem tot, i si ca, hi afegim una mica més dels ingredients que creieu necessari. Això va a gustos.
Posem els musclos amb una cassola i els obrirem el vapor. Un cop fred li traurem la clova buida i els servirem amb una mica de salsa, i llestos per menjar.




AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)