Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dimecres, 4 d’abril de 2012

PASTÍS DE PETIT SUISSE


Volia fer un pastís molt espacial, per la festa d’en Gerard que feia 10 anys i ho vam celebrar amb nens molt espacials, i molt llaminers.
Desprès de donar-li moltes voltes, vaig optar per fer-ne un que agrades a petits i grans.

Aquest pastís és molt suau, lleuger i sobretot molt bo, us animo a que el proveu de fer.
Per molts anys Gerard

INGREDIENTS:
Per la base
1 paquet de galetes maria

100g de mantega

Per el patís
6 patit suise de maduixa

50ml de llet
3ous

200g de nata per muntar
9 fulles de gelatina

2 cullerades de sucre
1 pot petit de melmelada de maduixa

2 iogurts grecs
Xuxes per decorar

ELAVORACIÓ:
Primer de tot preparem la base, triturem les galetes i la mantega i les posem en un motlle desemmotllava, el posem el forn uns 10 minuts a 180graus, reservem.
Posarem en remull les fulles de gelatina.
Muntem la nata i les clares a punt de neu i reservem.
En un bol gros batem els rovell i el sucre, i afegim poc a poc la llet ben  calenta amb les 5 fulles de gelatina, deixem refredar i afegim els petit Suisse. Recuperem la nata i les clares i les anem incorporant  molt a poc a poc per tal que no baixin les clares.
Ho aboquem al damunt de les galetes i ho deixem a la nevera unes dues hores.

Passat aquest temps escalfem una mica de melmelada i dissolem dues fulles de gelatina i ho barregem amb la resta de melmelada (si queda molt espès s’hi tira una mica d’aigua).
Ho tirem amb molt de compte el damunt del pastís, el deixarem reposar a la nevera mínim una hora.

Per últim escalfem una nica d’iogurt i dissolem les dues fulles restans de gelatina, i ho barregem amb la resta d’iogurt,l' anem afegint el damunt de la melmelada i ho tornem a deixar a la nevera.
Decorar amb les xuxes.



  


AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)