Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 21 d’agost de 2011

OUS FARCITS DE TONYINA I SURIMI

Recordoque a casa dels pares els ous farcits eren tot un clàssic del’estiu, i ara també ho són a casa meva.
Normalmentels faig amb tonyina i maionesa, però aquest cop he afegit surimi(un succedani de cranc).
Aquestplat és un dels preferits del meu fill Pol i quants els va provar vadir que eren els més bons que havia provat mai (no és gens estrany,només té 4 anys!!). Així que jo ja estic contenta.

INGREDIENTS:

6OUS
1llauna de tonyina de 120 g
6bastonets de surimi
Maionesa
Olives
Pebrotvermell

PREPARACIÓ:

Posemun cassó amb aigua i sal fins que arrenqui el bull. Tot seguit hitirem un raig de vinagre i els ous i ho deixem coure 10 minuts. Uncop freds pelem els ous, els tallem per la meitat i en traiem elsrovells que ratllarem per separat i reservarem per decorar.
Enun bol barregem la tonyina amb el surimi tallat ben petit, elsrovells ratllats i la maionesa, en la quantitat que es vulgui, finsque quedi una pasta. Farcim els ous amb la pasta i els decorem ambuna mica de rovell ratllat, un tall d’oliva i el pebrot.

dilluns, 15 d’agost de 2011

PASTÍS DE XOCOLATA GUINNESS



Aquesta és una recepta que vaig veure en el bloc trotamundos que recomano visiteu. Quant el vaig veure, no vaig dubtar, sabia que l’acabaria fen. Senzillament  espectacular, va agradar a tothom qui el va provar i varem ser uns quants veïns,ja que el pastís es força gros.No tingueu cap dubte, proveu-lo de fer i triomfareu segur.

INGREDIENTS:

250ml de cervesa  guinness
250g de mantega
400g de sucre
75g de cacau en pols
140ml nata per muntar
2 ous
250g de farina
1 cullerada de vainilla líquida
2’5 cullerades de bicarbonat
Per la crema:
300g de formatge frecs tipus philadelpia
150g de sucre
360g de nata per muntar


ELABORACIÓ:

En un cassó posarem la cervesa a escalfar i quant sigui calenta li afegim la mantega i ho remenem fins que es desfaci, sense que arribi a bullir, i ho reservem.
Em un bol hi posem els ingredients secs la farina, el cacau, el sucre i el bicarbonat, ho barregem tot.
En un altre bol hi posem la nata, els ous i la cullerada de vainilla i ho passem per la batedora de beril·les. Tot seguit i afegim la cervesa amb la mantega i ho batem fins que tots els ingredients quedin ben integrats. A continuació és l’hora dels ingredients secs que els anirem incorporant sense deixar de batre.
El resultat final és una massa força líquida. Ho posarem en un motllo prèviament untat i l’enfornarem uns 50 minuts a 180º.
Un cop cuit el deixem refredar dins el motllo i quant estigi fred el posarem en el plat de presentació.
Per fer la crema barregem el formatge i el sucre fins que quedi una crema suau, desprès afegim la nata muntada amb moviments suaus fins que tot quedi bem integrat.
Muntem el pastís amb la crema pel damunt simulant l’escuma de la cervesa.





dijous, 4 d’agost de 2011

PASTÍS DE PEIX

Aquesta és una de les receptes que vaig fer en el sopar del primer aniversari del meu fill l'Ot. És un plat refrescant en les caloroses nits d’estiu,tot i que aquest, no ens fa gaire bon temps.
El pastís de peix es fàcil de fer i molt bo. Els pots fer amb antelació i guardar-lo a la nevera fins a hora de menjar-lo i decorar-lo a gust de cadascú. Jo en aquest cas amb maionesa .





INGREDIENTS:
500g d’escòrpora
10 gambes
500g de nata líquida
6 ous
1 llauna d’anxoves
Una mica de pebre negre
250g. de tomata

PREPARACIÓ:
Courem l’escòrpora al vapor,i un cop cuita la deixarem refredar i li traurem tota la carn.
Posarem una cassola el foc i afegirem el peix , les gambes pelades,les anxoves,els ous , la nata, el pebre i la tomata i ho triturarem amb la batedora fins que quedi ben fi. Ho deixarem coure uns 10 minuts .
Folrem un motlle amb paper film deixant un bon tall per cada cantó. Aboquem tot el preparat a dins i ho tapem amb el film sobrant. El posem a la nevera un mínin de dos hores abans de menjar-lo .
Peseu que amb aquestes mides són per un motlle una mica gran


AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)