Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 4 de maig del 2015

FARCELLETS DE PASTA FILO FARÇITS

Avui us porto un entrant, per aquelles ocasions en que vols quedar bé o simplement sorprendre els de casa. Són  fàcils de fer i molt bons. Us animo a provar-los  i  ja  direu si tinc raó o no.



INGREDIENTS:

Un paquet de pasta filo
Mig porro
Una ceba mitjana
Mig carbassó
100 g. De gambes palades
Salsa de soja
Una mica de mantega fosa
PREPARACIÓ:

Primer de tot comenceu  pel farcit, talleu totes les verdures ben petites i les gambes. Salteu les verdures en una paella amb un bon raig d’oli, no han de quedar massa cuites. Tot  seguit i tireu les gambes i un raig de salsa de soja,  això a ull va a  gust de cadascú, els hi doneu uns tombs fins que s’integrin tots els ingredients i ho reserveu.
Un cop el farcit està fet, agafeu la pasta filo de la nevera i en talleu uns quadrats. A cada farcellet ni van  tres. Agafeu un quadrat i el pinteu amb mantega fosa i li poseu un altre quadrat per sobre intercalant les formes, torneu a repetir l’operació, poseu una cullerada del farcit el mig i tanqueu els farcellets amb una tira de porro ben prima.
Ho enforneu fins que quedin ben torrats,  i  llestos per menjar.
  

6 comentaris:

  1. Tiene una pinta colosal además esta muy bien explicada parece fácil tal como lo explicas, seguramente me animare hacer la receta, muchas gracias.

    ResponElimina
  2. La receta tiene una pinta exquisita, además esta también explicado que parece fácil, me voy a animar a hacerla.
    Muchas gracias por la receta.
    Un saludo

    ResponElimina
  3. Te acabo de descubrir !!!! tienes un blog muy guay;gracias por compartirlo con nosotros.

    ResponElimina
  4. información muy útil, era justo lo que estaba buscando, muchas gracias por compartirlo con nosotros. Un abrazo

    ResponElimina
  5. tus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo

    ResponElimina
  6. Desde hace ya un tiempo busco recetas y restaurantes por internet, confío en vuestro criterio. El otro día probé la receta que hicisteis para el anterior post y me encantó. Muchisimas gracias!!!

    ResponElimina

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)