Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dilluns, 4 de maig de 2015

FARCELLETS DE PASTA FILO FARÇITS

Avui us porto un entrant, per aquelles ocasions en que vols quedar bé o simplement sorprendre els de casa. Són  fàcils de fer i molt bons. Us animo a provar-los  i  ja  direu si tinc raó o no.



INGREDIENTS:

Un paquet de pasta filo
Mig porro
Una ceba mitjana
Mig carbassó
100 g. De gambes palades
Salsa de soja
Una mica de mantega fosa
PREPARACIÓ:

Primer de tot comenceu  pel farcit, talleu totes les verdures ben petites i les gambes. Salteu les verdures en una paella amb un bon raig d’oli, no han de quedar massa cuites. Tot  seguit i tireu les gambes i un raig de salsa de soja,  això a ull va a  gust de cadascú, els hi doneu uns tombs fins que s’integrin tots els ingredients i ho reserveu.
Un cop el farcit està fet, agafeu la pasta filo de la nevera i en talleu uns quadrats. A cada farcellet ni van  tres. Agafeu un quadrat i el pinteu amb mantega fosa i li poseu un altre quadrat per sobre intercalant les formes, torneu a repetir l’operació, poseu una cullerada del farcit el mig i tanqueu els farcellets amb una tira de porro ben prima.
Ho enforneu fins que quedin ben torrats,  i  llestos per menjar.
  
AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)