Encara no havia publicat cap
recepta d’amanida, hi això que en faig tot sovint, i de molt diferents.
A casa sempre ens bé de
gust una amanida ben fresqueta per combatre la calor que està fen.
D’ amanides gregues n’hi
ha tantes com cases hi han, és per això que jo l’he fet una mica el meu gust.
INGREDIENTS:
La quantitat dependrà del gust cadascú
Tomata
ben madur
Cogombre
Ceba tendra
Formatge feta
Olives negres
Taperes
Orenga
Sal
Oli
Vinagre
blanc
PREPARACIÓ:
Primer de tot peleu tots els ingredients, el cogombre a ratlles no
li tragueu tota la pell, el talleu a rodanxes ben primes, tot seguit la tomata
a daus una mica grossos, la cela a juliana.
Poseu tots els ingredients
dins un bol i aneu afegint les olives negres tallades, les taperes,el formatge
feta a daus, l’orenga i per últim farem una vinagreta amb la sal,l’oli d’oliva
i el vinagre i ho ragem, i ja estarà a punt de menjar.
Bon profit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada