Quant vaig veure aquest pastís el bloc de LOS POSTRES DE TERESA vaig pensar que el faria si o si. Quina presentació tant encertada, acolorida i divertida. Ideal per aquest diumenge, que varem fer una arrossada el castell de Farnés, amb un grup d’amics on hi havien una bona colla de nens. Quant el vaig portar a la taula no em podia treure els nens de sobra.
Els grans ens varem menjar el pastís i els petits els lacasitos i els kit-kat, ja que erem molta colla i no ni havia per tots, d’aquesta manera vam tenir un pastís per grans i patits.
INGREDIENTS:
Per la base:
5 ous
180g de sucre
180g de farina
1 sobre de llevat
Per el frosting:
200g de formatge frecs
250g de nata per muntar
150g de sucre
Per la cobertura.
130g de xocolata
100g de nata
50 de mantega
50g de sucre glas
Per decorar:
2 paquets de lacasitos
10 paquets de kit-kat
ELABORACIÓ:
Per la base, separarem les clares dels rovells i les muntem a punt de neu, les reservem.
Posarem els rovells i el sucre en un bol i amb les beril·les elèctriques les muntem fins que doblin el volum, llavors i afegim la farina i el llevat, per últim incorporarem les clares remenant-les en compte de que no baixin.
Ho enfornem a 180º un 25minuts
Per el frosting, barregem el formatge amb el sucre i la nata muntada fins que quedi tot ben lligat.
Per la cobertura, desfarem la xocolata amb la mantega i el sucre,i la barrejarem amb la nata semimuntada.
Muntatge:
Tallarem el pastís per la meitat i el farcírem amb el frosting i el tornem a tapar.
El cobrim amb la xocolata i tot seguit i enganxem els kit-kat pel voltant.
Decorarem amb una cinta ben maca i amb els lacasitos pel damunt.
És molt important no deixar ni un moment el pastís sol, cal vigilar-lo en tot moment de ben segur que si no volaran tots els lacasitos je,je,je
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada