Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 8 de gener del 2012

XAMPINYONS FARCITS AMB GAMBES



Aquesta va ser una de les tapes que vaig fer pel sopar de cap d’any. Varen quedar molt bones, tot i que era la primera vagada que les feia. De ben segur que la tornaré a repetir. Són fàcils de fer, de menjar i repetir, ja,ja,ja.
Us animo a provar-los de fer.

INGREDIENTS:

Xampinyons una mica grossos

Gambetes petites

All i julivert

Sal i oli
PREPARACIÓ:

Pelem els xampinyons i els tallem el peu, els posem dins una safata per anar el forn, els ragem amb un rajolí d’oli i tot seguit els courem fins que quedin tous. Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli enrossirem els alls, el julivert i les gambetes per a preparar el farcit, N'hi haurà prou amb uns quants tombs i estarem atents per a traure-ho de seguida perque no ha de quedar massa cuit.

Treiem els xampinyons del forn. Posem aquest farcit dins el barret del bolet i ja els tenim a punt de menjar. Els podeu tenir fets i a la hora de servir-los els doneu un cop de forn.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)