Aquesta va ser una de les tapes que vaig fer pel sopar de cap d’any. Varen quedar molt bones, tot i que era la primera vagada que les feia. De ben segur que la tornaré a repetir. Són fàcils de fer, de menjar i repetir, ja,ja,ja.
Us animo a provar-los de fer.
INGREDIENTS:
Xampinyons una mica grossos
Gambetes petites
All i julivert
Sal i oli
PREPARACIÓ:
Pelem els xampinyons i els tallem el peu, els posem dins una safata per anar el forn, els ragem amb un rajolí d’oli i tot seguit els courem fins que quedin tous. Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli enrossirem els alls, el julivert i les gambetes per a preparar el farcit, N'hi haurà prou amb uns quants tombs i estarem atents per a traure-ho de seguida perque no ha de quedar massa cuit.
Treiem els xampinyons del forn. Posem aquest farcit dins el barret del bolet i ja els tenim a punt de menjar. Els podeu tenir fets i a la hora de servir-los els doneu un cop de forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada