Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

diumenge, 13 d’abril del 2014

TAPA DE SECRET IBÈRIC AMB CEBA

Avui us porto una tapa de luxe, que farà quedar bocabadats els vostres convidats, no en tingueu cap dubte.
El secret ibèric és una peça de carn situada a l’espatlla del porc. Té forma de ventall, plana i amb força infiltració de greix. Destaca pel seu gust intens i textura suau. 
Pels qui n'heu menjat, ja sebeu de que parlo, i pels qui no, proveu-la de fer i ja em direu el què.


INGREDIENTS:

Uns tals de secret ibèric
Ceba
Sucre morè
Sal en escames
Llesques de pa

PREPARACIÓ:

Primer de tot peleu i talleu la ceba a juliana. Tot seguit poseu una paella el foc amb un bon raig d'oli i comenceu a caramel·litzar la ceba, a foc ben baix i sense pressa (això és imprescindible) quan porti una estona i afegiu el sucre morè. 
Torreu les llesques de pa. Poseu una planxa al foc amb poc oli i quan estigui ben roenta i poseu els tall de secret tallat a la mida del pa. No s'ha de coure gaire, volta i volta. 
Munteu la tapa, poseu una mica de ceba sobre el pa, el damunt la carn i finalment la sal amb escames. Jo tenia sal amb algues marines i també ni vaig posar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)