El bacallà és un dels
pocs ingredients que m’agrada de totes les maneres, ja sigui guisat, arrebossat, amb
esqueixada .... i com no! la brandada, Mmmm!!!!! Ara que ja comença a fer
calor, ens la podrem prendre ben fresca
amb unes torradetes. Està per llepar-se’n els dit.
Avui, vull compartir
amb tots vosaltres, aquesta recepta tant tradicional de la nostra cuina i espero
que us agradin tant com a mi.
INGREDIENTS:
400 g
de bacallà dessalat
2
grans d’all
300 ml
d’oli d’oliva
50 ml
de crema de llet
Una patata
mitjana bullida
PRAPARACIÓ:
Poseu l’oli en un
cassó amb els dos grans d’all i que es vaguin fusionant. Quant comenci a bullir i
afegiu el bacallà i pareu el foc, ho deixeu uns 5 minuts. Passat el temps i
poseu la patata bullida i ho tritureu tot
plegat, afegint la crema de llet de mica
amb mica. Rectifiqueu de sal si cal.
Ho poseu amb
cassoletes i a la nevera fins una estona abans de servir-les.
També les poseu
cobrir amb formatge i passar-les pel gratinador fins que sigui ros. I acompanyar-les
amb unes llesques que pa de pagès ben torrades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada